/ Min vardag! /

pizza-date

Hej på er! Just nu sitter jag och håller på med en inlämning (...eller inlämning och inlämning, skriver av ett papper jag skrev på praktiken som var för flera år sedan typ hehe) och ska skicka in det strax. Hinkar i mig te för att få någon värme då duschen inte längre är ett alternativ då jag redan använt mig av den strategin två gånger idag, kommer torka ut kroppen alldeles. Är så fruktansvärt less på denna kalla jävla lägenheten, så sjukt att behöva sitta med vantar inne för att mina fingrar inte ska ramla av haha...
 
Om ett tag ska jag börja bege mig bort till Moa för en pizza-date samt övernattning (hoppas på gud att hon har det varmare där!!).
Bjuder på en gammal bild på oss!
 
 
/ Min vardag! / Skönhet/Tips /

bubblebath

Eftersom jag varit så sjukt sliten och febrig nu sista dagarna så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt hittills i helgen. Och eftersom det är så jäkla tråkigt att bara mögla i sängen så har jag bl a gjort en megafet sallad med mamma som blev hur god som helst, har även städat rummet i varje liten vrå och nu tänkte jag bädda nytt i sängen. Får nämligen för mig att bädda rent extra ofta nu i förkylningstider så man inte ligger upp i samma skit och drar på sig massa onödiga sjukdomar. Efter det ska jag spola upp ett bubbelbad där storstädning även av kroppen väntar. Funderar också starkt på att toppa håret ett slag, ta bort det slitna så det är gjort. Och eftersom jag har en helforms-frisyr så är det inget avancerat att göra själv.
 
På fredag åker jag till gossen min och jag längtar som en kariesfläck! Dock blir det bara över helgen, eftersom Norge sedan väntar på mig... Känns jättejobbigt för mig nu att vi ses så sällan, men om prick 130 dagar så har jag inget som håller kvar mig i denna stad längre, så då ger jag mig av för gott. 
 
 
 
/ Kläder/Inspiration/Shopping / Min vardag! /

stadsrunda

Idag blev det en tur på stan för att inhandla lite nödvändigheter samt förnya receptet på min p-piller. Efter att ha velat fram och tillbaka så hittade jag äntligen (!) de perfekta jeansen, inte lätt att hitta eftersom jag har sådana konstiga proportioner på mina ben... Men nu så! Tack gud för att super flex finns för oss med enorma rövar och korta ben typ (lol). Fick även med mig en kofta och en ny foundation.
 
Imorgon är det skola som står på schemat och vi fortsätter med vårt UF, och min "grupp" ska iväg till Pc och producera produkterna, hehe. Nä nu ska jag gå till Jasminooo, pözs!