/ Min vardag! /

förköle utta pörskan

Eh ja, jag är har alltså en förkylning från helvetet. Känns som snoret har invarderat och hjärnan ligger och simmar i det, usch. Detta har fan legat latent under en längre period (typ enda sedan sensommaren..?) och nu har det brytit ut ordentligt. Aja, måste väl ändå bli fri den helt när jag äntligen blir frisk hoppas jag. Speciellt kul var det iallafall när jag fick mega-hostattacker på ett fullproppat tåg, fick blickar som om jag hade aids eller nåt, haha. Tråkigt dock att det skulle hända nu när jag har lov = alla mina storslagna planer går i kras, uh. Får bara hoppas istället att jag är på benen tills på fredag då jag ska ut och fira Halloween med lite goa vänner. Sen kommer ju S imorgonkväll också och stannar över helgen, vore ju lite trevligt att inte vara ett infekterat träsktroll då liksom, hehe. 
 
Och ska det gnällas ska det ju göras ordentligt, ellerhur? Fick nämligen inte min fulla lön denna månad, så ringde och pratade med chefen och då hade hon missat några pass tydligen. Men dom resterande cashen skulle jag få på nästa lön, men det förlorar ju jag på?! Dessutom hade jag räknat med dessa pengar, men det kunde ju jag fetglömma. Bad också om lönespecifikationer för varje motsvarande månad som jag inte heller har fått, herregud. Dax att checka hur mycket jag säkert blivit snuvad på... Oj, glömde jag berätta om att praktiken i Storhogna inte blir av pga en mindre skön människa klantade till det också? Well, there I said it.
 
Nåväl, nu har jag proppat alvedon, te med honung, nyponsoppa, resorb och c-vitamin. Ja, jag är desperat efter tillfriskning. Nu återstår bara ett äckligt varmt bad så jag får svettas ut skiten, samt hinka mer vatten. KULT.
 
Så här pepp är jag på livet just nu
/ Min vardag! /

you make me to the happiest

Nu sitter jag på tåget hem till Östersund efter två underbara veckor i Stockholm. Allting har varit nästan för bra alltså - praktiken har varit toppen, jag har befunnit mig i en stad jag verkligen älskar, har spenderat massvis med tid med den mest fantastiska kille jag vet om och har verkligen blivit behandlad som en prinsessa! Tur jag får träffa honom inom en vecka igen, annars hade jag "absat" haha!! Har annars avnjutit supermysiga middagar, dragit av någon utgång, haft helt underbara myskvällar och för att inte glömma att jag skrattat konstant åt sköningarna jag hängt med! Så ja, det känns lite surt att åka hem till pisshålan igen, tur att jag har några guldkorn där som väntat tålmodigt på mig ♥
 
Nu har jag en lovvecka framför mig och jag känner att jag inte orkar ta på mig något arbetspass, utan jag ska bara ta hand om mig själv, umgås med lite vänner, ta upp träningen nu när jag har tillgång till gymmet igen och framför allt sova ut!
 
/ Min vardag! /

i have the time of my life

Hej på er! Som några av er kanske inte vet så befinner jag mig just nu i huvudstaden och har gjort det över en vecka och en vecka återstår då. Anledningen till det är för att jag har praktik inom skolan som jag fixade i Liljeholmen på Harmony beauty & spa, och sablar vad jag trivs! Jättemysigt ställe, skön personal och har lärt mig mycket på dessa dagar. Fick även öppna buktien själv i fredags och fick fixa och dona lite, och det var nog bra att jag tog på mig det för därefter så blev jag tillfrågad om jag ville jobba där på lov osv, soft!! Har då troligtvis en lärligsplats där efter skolan också som det låter, dvs ett steg närmare mitt mål att få flytta ner hit äntligen!
 
Annars då? Åh ni ska bara veta! Har haft helt fantastiska dagar här, är så lycklig så det bara spritter i kroppen! Aldrig att någon har fått mig att må så här bra förut, helt sagolikt. Har ingen hemlängtan alls, förutom till mina fina vänner, men annars får jag bara ont i magen när jag tänker på det. Har sett att det är snö där uppe också, uuuh... Måste hinna fixa en ny vinterjacka tills jag kommer hem alltså. Nu ska jag iallafall börja röra mig till Huddinge där moster har gjort godlunch till mig hihi. På återseende kära ni!