/ Min vardag! / Skönhet/Tips /

Gym!

Hade makeup idag på skolan, fick gå ihop i par och sminka varandra och sedan fick vi gå hem. Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart så jag kan dra i mig lite innan jag tränar. Har börjat med det nu, att dricka en stor kopp kaffe och komplettera med en kapsel äppelcidervinäger, båda ökar nämligen förbränningen ganska mycket och kaffe drar även ihop magsäcken lite. Kan behövas! Ska bli fit nu ;)
 
Alltså orkar jag vara snygg eller?
/ Skolan/HV11 / Skönhet/Tips /

Lugnets naturprodukter!

Idag på skolan kom Vanja från Lugnets Naturprodukter till oss (ni som någon gång handlat hudvård i en hälsokost har antagligen sett hennes produkter). Så idag har vi fått tillverka våra egna produkter, en body lotion, duschcreme och läppcerat! Vi fick stå där och koka ihop alla ingredienser och själv välja vilken eterisk olja vi ville ha i våran produkt, så att den luktar som vi vill. Helt naturliga produkter och helt underbara, min favorit är nog ceratet, mjukgör läpparna ordentligt utan att göra dem beroende som de som man köper i affären. Det var riktigt kul att testa på, särskilt eftersom jag har en framtidsdröm att skapa min egna naturliga hudvårdsserie ;)

/ Kläder/Inspiration/Shopping /

Är det bara jag som inte förstår....

...När man ska använda en sådan där studded bra?? Visst de som har "platta" nitar, det kan ju vara skitsnyggt ifall de t ex sticker fram lite under en stickad bigsize-tröja, men dessa som har utåtstickande taggar, NÄR, VAR och HUR ska man bära en sådan? Dessutom tycker jag att dom är sjukt fula, men det verkar ju bara vara jag som vanligt som opponerar mig mot modet...

Sen tänkte jag på, om man ligger med någon och har på sig denna, vad skönt det ska vara för andra parten att bli stucken av massa piggar hahaha.