/ Min vardag! /

Nu är sjabraket över!

Nu är dagens två föreställningar över! Det var dock inte bara pest & pina som jag trodde (när nervositeten spökade) utan det hela var faktiskt roligt! :) Men nu är det äntligen påsklov!! :D Fyfan vad skönt, känns väldigt behövligt även fast jag har en del plugg att göra.... That's life! ;)

Imorgon ska jag upp tidigt & fixa lite saker, så jag kommer lägga mig skapligt tidigt ikväll. På med mysdressen & svulla lite påskgodis samt påskmust & mysa ner mig i sängen!


Såhär mycket bryr jag mig om livet justnu!
/ Min vardag! /

Lite busy va?

Har helt enkelt inte haft varken orken eller tid att sätta på datorn ens dessa senaste dagar. Har ju lite grann att skylla på nu också eftersom att påskrocken är igång & imorgon är det premiär på skiten :) Ska faktiskt bli riktigt roligt, dock är jag riktigt nervös eftersom att jag & två tjejer till delar upp verserna på inledningslåten! Har stått i valet & kvalet ett antal veckor om jag verkligen vågar, men nu skiter jag i om jag vågar eller inte, tänker köra på ändå ;)

Några kanoncoolingar från kören! ;) (Snodde bilden från öp, fniss!)
/ Min vardag! /

vadfan är detta?

Blev först riktigt deprimerad när jag först hörde låten. Sedan fick jag höra att detta kan bli årets sommarplåga, då blev jag jävligt deprimerad. Måste vara det mest värdelösa jag lyssnat på. Dock märks det att man inte behöver ha särskilt bra fantasi när det gäller att göra låtar idag.. :s

Vad tycker ni? Hiss/Diss?