/ Min vardag! / Skolan/HV11 /

Rubrik saknas

Idag har min dag bestått av smink och en härlig massage, underbart! Skrev även på lite papper om utökade kurser inför tredje året som jag måste ha med mig när jag söker till yrkeshögskolan som hudterapeut! Känns som att man kommer lite närmare på vägen, vilket är så himla skönt. Och lite skrämmande hihi. Dock måste jag plugga en 100-poängskurs efter gymnasiet eftersom jag varit ute för sent nu och hinner inte den nu under skolgången, men ska nog satsa på en intensivkurs så jag är klar för att söka samma år som jag tar studenten ändå! Dom har nämligen 4 ansökningstillfällen per år, så jag hinner ju. Bara jag tar tag i allt, vilket jag spankat mig själv i arslet för att göra :D
 
/ Skolan/HV11 / Skönhet/Tips /

Makeupgymosv

Idag har vi haft makeup precis hela dagen, och temat var "extreme", så det tog ju lite längre tid än vanligt! Men kul var det! Efter vi slutat stack jag iväg på gymmet och körde hårt, och sedan hem och tog ett bad så jag får lugna mina stressade nerver. Nu ska jag ta mig en kopp te och mysa med mamma och täcket i soffan, mys!
 
Charlie, Linn och jag idag!
 
   
   
   
   

   
 
 
 
/ Min vardag! /

17:55

Stack iväg till HC imorse och det var ett enda stort fiasko! Killen jag pratade med kunde typ ingenting om hud, akne osv egentligen. Jag fick alltså sitta och fylla i hans meningar där han inte visste riktigt vad han pratade om, ren fakta alltså! Pinsamt... Så det var rätt onödigt. Som tur är så har min akne typ försvunnit (?) spårlöst och det är nu bara dessa framträdande ärr som finns kvar, så det var alltså det jag ville ha hjälp med att hitta en produkt för, om han hade något supertips på något blekande/hudutjämnande, men nej. Så får fortsätta leta på egen hand (själv är ändå bäste dräng, som man säger!)
 
"Missade" halva min dag på skolan så det var rätt slappt för mig, blev fika med mackor, frukt och kaffe på eftermiddagen och avslutade med en härlig avslappning, skönt! 
 
Haha alltså jag vet inte...