/ Min vardag! /

Make it bun them

Tråkig blogg med noll egopics (det är något jag finner tråkigt hos andra om det förekommer nämligen, vilket det aldrig gör haha) men jag orkar helt enkelt inte vara snygg just nu när jag har fullt upp i min vardag, så ni får stå ut med matbilder och annat sålänge.
 
Började 07:00 idag också, och efter jobbet så cyklade jag ned till vattnet där en plockmiddag väntade i solskenet. Nu har jag precis målat naglarna och fikat lite te. Imorgon börjar min konditionsvecka och jag längtar verkligen, kan man vara så sjuk?? Det handlar väl nog i grund och botten om att jag behöver köra slut på mig så totalt att alla mina känslor och aggressioner jag har i kroppen by now dunstar för ett tag. Mitt sätt att försvinna lite så att säga. 
 
 
/ Min vardag! /

Lycka!

Efter en del tjorv hit och dit så har jag och bästis äntligen bokat en resa till Bulgarien i augusti! High of happiness!
 
/ Min vardag! /

Middag

Nu har jag precis avnjutit en supergod middag, och snart ska jag hoppa i plurret hade jag tänkt. Har suttit med både ansiktsmask och hårinpackning i flera timmar nu, haha. Sitter som sagt och bollar lite planer med två vänner, och turen ligger inte på vår sida nu känner jag, men hoppas det ordnar sig!
 
Eftersom jag inte är så förtjust i grillkött samt att min mage blir helt åt h-vete av det, så testade jag att endast äta grillcheese och det var hur gott som helst! Älskar ju ost i alla former nämligen. Det var ändå som att äta vanligt kött med tanke på marinaden de låg i, fast betydligt lättare för min känsliga mage då.