/ Min vardag! /

OMG

Trodde helt ärligt att östersunds små fjortisar hade utrotats, men tydligen inte.. Dock får man ju sig ett riktigt gott skratt, även fast man ibland inte vet om man vill skratta eller gråta.. Kommer ihåg när jag själv var sådär, osäker & sökte uppmärksamhet, bekräftelse. Fast jag var aldrig riktigt sådär överdriven, men hur som helst så försvinner det där med åldern & det är jag djupt tacksam för! Fast nu till halloween behöver dom ju inte spöka ut sig när dom redan ser ut som dom gör, med tre ögonfransar..! Men det kanske är klämtjeckt? :D
/ Min vardag! /

Nu vet jag! (i)

Äntligen vet jag hur jag ska se ut till helgen! :) Egentligen är det inget speciellt, men ändå lite annorlunda! Testade tidigare idag sminkningen & lite annat till outfiten, & det blev faktiskt bra! Har man inte så bra fantasi så tar man det enkla, det man har hemma helt enkelt! Ni får reda på vad det är till helgen ;)

/ Min vardag! /

Nu ska jag in till stan & slåss

Nej, men med mitt dåliga morgonhumör så känns det förbaskat lockande.. MEN nu ska ska vi inte vara sådana, måste visa att jag ibland kan vara lite positiv även fast det är mycket som retar upp mig nu..! ;)

Umgicks med Jassejealousy igår kväll också, fick massera hennes rygg bl a, haha! :) Men om inget annat så är det är skönt att få snacka lite skit ibland ;)

& såhär mycket bryr jag mig om allt nu, mkey?