/ Min vardag! /

Vem orkar?

ÅH sitter nu på skolan & degar, är så himla trött på allt, vill bara hem till ett kokande (ja, kokande) bad. Ånga ut all skolångest & stress jag har kvar i kroppen banne mig. Ät upp mig, hejdå.
/ Min vardag! /

Im not a girl that can ever be defined

Imorgon är sista dagen på praktiken & jag gråter blod! Vill verkligen inte komma tillbaka till skolan, som det var förut. Tre dagar i skolan per vecka räcker. Men nej då, usch. Kommer dessutom sakna de jag arbetat med, så himla underbara människor, framför allt så skojfriska :) De har även lärt mig så himla mycket av allt jag är intresserad av, vill aldrig komma där i från! Kommer dock hälsa på dem med jämna mellanrum allt eftersom att jag har en del saker nu som jag kommer handla mer ofta där :)

/ Skönhet/Tips /

Tips: CLEAN Parfym!

Åh, någon av Clean's parfymer vill jag ha! Finns ju en massor olika dofter av detta märke, men är mest sugen på de som luktar nyduschat eller nytvättat! För nytvättat är bland de godaste doft som finns tycker jag :) Är ganska less på att alla parfymer ska vara så sötsliskiga (även fast jag älskar de flesta sådana) för jag tror inte att man kan få för mycket av en nytvättad doft, det är ju naturligt, än som man kan få av värsta sockerbomben. Dessutom är det ju så alla tjejer doftar nu för tiden, vilket kan bli lite långrandigt..