/

Nyårsafton!

Sista dagen på året tillbringar jag givetvis med min pojke ensamma i hans brors lägenhet i brunflo! :) Vi har lagat middag tillsammans & bara myst med tända ljus & sådant, hur skönt som helst! :) Det överväger nog till att hälsa på hans kusin & hennes pojkvän ett tag, sen vet vi inte om det blir mer utgång, får se! ;)


Äter & dricker gott, sjlävklart min favoritmat - Tacos! :) Kanske inte så glamoröst men förbannat gott! ;)
(Dock tog jag kort efter maten, min mage kunde inte vänta en sekund till!)
/ Min vardag! /

Parfymoman

Fick en fin julklapp av Alex mamma. Eftersom att jag är less på alla dessa överdrivet sötdoftande parfymer så var denna helt perfekt, luktar hur gott som helst! :) Den hade varken kärring- eller fjortisdoften, utan den är stilren & romantisk på något sätt.  & jag älskar, verkligen älskar parfymer så där lyckades hon riktigt bra! :)

Det är alltså denna som sitter på insidan av mina handleder i vinter!

Tips: Applicera din parfym på pulspunkterna där kroppen blir varm fortast - hals, handleder & knäveck!

Sprutar man på kläderna kan doften upplevas som att kläderna luktar gammalt. Men jag brukar spruta på mina kläder i vilket fall beroende på vilket parfym jag använder. ;)
/ Min vardag! /

Godmorgon!

Okej, jag vaknade inte upp nyligen, har hunnit duschat & sådant. ;) Väntar på att håret ska bli torrt så jag kan börja platta det.. Min värmeskyddsspray är slut så får försöka ta hand om håret på bästa sätt = låta det självtorka tillexpempel. Ska nog på stan en sväng innan bion så kanske köper spray då + kika efter något snyggt att ha på sig på nyår! ;) Det kommer upp lite längre fram vad som sker för mig på nyår, avslöjar inte än :)

Sitter & mumsar i mig två supergoda mackor till frukost - skinka, keso, tomat, salt & peppar VOILA! :)