/ Min vardag! /

NOT SOMEBODY'S IDEA OF PERFECTION.

Blev ju en runda till ica härifrån. Men.. Kunde inte hålla mig från att köpa en glass när jag var i krokarna, i detta finväder! :) Så motionen blev ju som plus minus noll, men jag kan ju inte vara perfekt jämt! ;)

/ Min vardag! /

Springtur i finvädret?

Ja jag är sugen! Vet bara inte om jag har några joggingskor kvar..? :o Anledningen är ju för att det är jättefint väder & för det andra har jag satt i mig fruktansvärt mycket kolhydrater idag! En fet pastasallad som bara i princip bestog av pasta till lunch, och till middagen vart det massa potatis! :( (Vill däremot inte tala om hur många kalorier som sitter i dinglar med benen i min kropp heller!!) Så, käkar jag så mycket så vill jag inte bara sitta still hela dagen & fläska på rumpan lite mer, & dessutom ha solen helt gratis utanför fönstret. Så nu jävlar, vore hur skönt som helst ju! :)
/ Min vardag! /

Cool in school

Sitter i datorsalen på skolan & skriver svenska uppsats! Men det blir inte mycket gjort när man har massa pajaser i klassen, haha jävla skönheter! :) Idag kommer Alle till mig & sover över tills imorgon, det tycker jag om!


Kram på er fina läsare! :)