/ Min vardag! /

Heading

Hej fina! Hade kund i manikyr idag på skolan, och det gick bra. Tråkig konsert efter lunch och sedan slutade vi. Då gick jag ner på stan med mamma en sväng, köpte bl a ett nytt balsam från phc som ska bli roligt att testa! Måste ju anpassa sig så himla mycket efter balsammetoden, så det är alltid en ljuspunkt i livet när man hittar ett godkänt balsam som verkar bra haha. 
 
Sitter just nu hos pappa och pratar lite strunt med honom. Ska nog strax hem och sussa sött. Hörs senare!
 
/ Kläder/Inspiration/Shopping /

Detail of today!

Nytt armbandsur!
/ Min vardag! / Träning/Hälsa /

Sunny!

Idag efter skolan stack jag och Charlie iväg och körde ett armpass, sedan gick jag hem och fikade och därefter mötte jag upp Ellinor i badhusparken för en promenad på medvinden i det underbara vädret! Sedan satt vi i solstolarna i badhusparken med filt och bara njöt av solen, så himla skönt så det går inte att beskriva, älskar sol! Sedan stack vi och handlade mat och lagade middag hos henne, supergod lax med potatis, fetaostsallad och kokt broccoli! Mums!! 
 
Nu är jag hemma och har precis kommit ur duschen, käkar lite kesella med hallon och solrosfrön hihi. Mat är mitt liv alltså haha, ni får så lov att stå ut! Ska strax lägga mig och kolla på ett avsnitt ppl, latero!
 
Gosan min!