/ Min vardag! /

Don't be heartless, just use your heart less.

Idag började vi 12.15 & hade svenska & sedan gick vi ut på excusion i skogen på naturkunskapen. Vi blev indelade i grupper, 3 & 3, & fick en snutt av marken på 10x10 meter där vi skulle mäta pH-värdet i jorden (leran), mäta luftfuktighet, decibel, vind & allt var det nu var. Smart som jag är så var jag den enda som tog stövlar eftersom att skogen är bara vatten & lera för tillfället, & det fick jag ju höra av alla blötfossingar sen ;) De hade tydligen missat att det var idag vi skulle ut, så jag kanske inte alltid har noll koll då som jag trott! :)

I onsdags fick vi en dag ledig för att våra lärare var ute med sina klasser & fjällvandrade, så då passade jag & mor min på att gå på skopunkten & köpa skor som jag ska ha på fötterna i höst/vinter! :)

En annan typ av "flärpskor" (myntat av Mathilda haha) med mindre sula eftersom de flesta har sådan grov som bara ser skogshuggigt ut, hehe!
/ Min vardag! /

Bra jag

Gick på skolan idag iallafall, kändes väl ganska bra mer än att jag hostade slemhosta hela dagen.. :( Sedan gick jag hem, i regnet, i dåliga kläder, utan paraply & det var kanske inte så smart när jag precis blivit lite bättre i förkylningen. I vilket fall så kom Jasmine hit & vi satt & drack te, pratade om allt möjligt. Var ett tag sen jag umgicks med henne sist, lite komiskt att det blir sådana uppehåll med tanke på hur nära vi bor varandra faktiskt. Saknat henne jättemycket, så det var mysigt :) I vilket fall! Nu känner jag mig plötsligt hur sjuk som helst igen, kan det bero på att jag gick ut för tidigt iallafall?! Det svider i ögonen, huvudet känns som bly & snoret bara rinner. :( Imorgon har vi friluftsdag i spikbodarna, min kropp orkar inteeeeee.Hösten är riktigt mysig, men när det gäller alla sjukdomar så föredrar jag sommar!
/ Min vardag! /

"Let the whores talk, for once their mouths are used to something else."