/ Min vardag! /

Stick din skitdag

Kul att när jag för första gågen på länge uppdaterar bloggen så är ändamålet SKIT. Men den som klagar kan ju sluta läsa & sticka upp något riktigt jävla vasst i fittan. FUCKYOU. Så jävla förbannad är jag nu
Orkar inte berätta riktigt vad som hänt. Haha drama på hög nivå. Kan bara säga att trippen till Bräcke blev ett fiasko. Mitt hår är förstört & jag gråter blod i mängder, tack för det.
/ Min vardag! /

So take my hand and fly away

Nu sitter jag här efter att duschat jättelänge haha. Lovet var i alla fall chill, fick bl a frukost på sängen av Alex de dagar vi spenderade tillsammans, så himla mysigt! :) Nu har jag gått i skolan i två dagar, igår så gjorde vi fransk manikyr på förmiddagen & hade hårstyling på eftermiddagen. Då bestämde vi att vi skulle åka till Bräcke på måndag till frisörlinjen & får göra precis vad vi vill med håret, helt gratis! Jag hade tänkt att klippa bort allt det slitna i alla fall, en "solidform/helform" vill jag fixa (som jag har nu då typ). Sen ska jag färga det, tänker inte avslöja hur det blir (är inte säker själv än) utan det kommer upp i bloggen senare, be so sure. Idag hade vi klädstyling, vi snackade lite & kikade på en film som handlade om Coco Chanel's liv, riktigt bra faktiskt!

Imorgon kommer bli en påfrestande dag känns det som, har massor att göra :( Vilken tur att vi åker iväg på kryssning den 4 maj då! :) Då har jag något att längta till, så jag får lite livsglöd i denna jobbiga vardag haha...

Igår fyllde ju min kära moder 50 bast! Det firade vi såklart :)/ Min vardag! /

Längtar till sommar!Så här kan en sommarmorgon i Fåker se ut! Så himla mysigt att vakna upp med fågelsång, man kan ju inte annat än att bli på strålande humör! Det här var i somras! :)