/ Kläder/Inspiration/Shopping / Skönhet/Tips /

Så här kort ska jag bli!


Hittade inga bra bilder. Men om man tänker bort luggen och kör helform (längderna lika långa överallt) så är det på pricken hur jag vill ha det. Längden ska vara strax ovanför axlarna, och anledningen till att jag vill det är för det första att det är snyggt, men mestadels för att få låta mitt hår börja på en ny kula haha! Blev grymt slitet i längderna efter blekningen och det är så vidrigt med stripor som bara hänger, mycket snyggare med välvårdat och friskt hår! Och nu när mitt hår växer så pass snabbt så kommer det inte vara forever heller :)
/ Min vardag! / Skönhet/Tips /

Har ni tänkt på en sak..?

...Att de i denna stad som har varit supersmal under större delen av deras uppväxt har nu blivit smällfeta, och de som varit smällfeta har blivit pinnsmala? Kanske bara jag som lägger märke till sådant, inget jag direkt granskar, men det går inte att missa när man t ex går på stan och ser någon man inte sett på länge och ser att det är en helt annat person pga kroppsformen. Sjukt! Tycker det är lite roligt bara :) Jag själv har varit lite halvknubbig om benen och röven hela mitt liv men resten är normalsmalt, och det är en jädrans tur eftersom jag aldrig tränat så mycket under min uppväxt. Men nu känner jag att jag måste så att jag inte börjar bli fet som de flesta andra som varit smal tidigare hehehe. Det är ju nu det brukar smälla till i slutet av tonåren. Man märker iaf att man inte riktigt har samma ämnesomsättning som när man var yngre. 

Ibland känns det som att jag aldrig kommer få bort fläsket från benen men jag vet ju att det går. Det gäller ju bara att vara tjurig, och jag är nog den tjurigaste jag känner till haha! Kan dock bara tycka det är lite konstigt att vissa människor som varit riktigt smala och blivit fet, inte verkar märka något? Och det är inte samma sak att inte bry sig som att inte märka något, för vissa människor ser verkligen inte ibland. Om inget annat brukar iaf jag märka om jag blivit fetare/smalare när jag kollar på gamla bilder, ett hett tips :)
Kommentarer (0)
fet / fläsk / knubbig / kroppsvård / mat / smal / spinkig / tips / träna / yngre / östersund
/ Min vardag! /

Storsjöbadet

Har inte kunnat sovit något alls inatt, riktigt ovanligt för att vara mig! Men det är nog för att jag känner så stort ansvar, vilket jag inte är van vid, kan ju knappt ta hand om mig själv haha! Nä, men det har ju gått bra hittills. Vi båda vaknade och var helt klarvaken vid 06:00 imorse, och då hade jag sovit i typ en halvtimma... Så har bälgat i mig en stor kopp kaffe så jag klarar av dagens bravader, nämligen en tripp på badhuset! Har inte varit där självmant på 3 år tror jag..? Endast med skolan. Det är ju inte det roligaste jag vet om man säger så, men vad gör man inte? ;) 

Nästa uppdrag är att laga middag, haha herregud. Behöver ju dock inte vara så avancerat, hoppas jag... Senare ikväll kanske jag tar med lillen till någon backe och åker pulka (om vi orkar), eftersom det kommit så mycket snö! Det tycker jag faktiskt fortfarande är jätteroligt och kommer nog aldrig växa ifrån det! :) 
Kommentarer (0)
barn / barnvakt / hundvakt / middag / pulka / storsjöbadet