/ Min vardag! /

Time for a change!

Blev sugen på att göra om min design helt totalt igen typ. Sen är jag kräkless på headern som jag haft i hundra år, men har inga bra bilder och min kamera suger verkligen. Får börja med designen i första hand när jag orkar det. Vill inte ta någon ny headerbild så länge jag ser ut så här i håret, uschfyblä. Måste ta tag i att slinga nu!!
 
Idag har jag jobbat, sedan kom pappa och hämtade mig och så bjöd han mig på gulingmat (kina) på stan. Nu sitter vi hemma hos honom och gör ingenting. Lär väl gå upp till sköngrannarna snart, kan ju vara uppe hur länge som helst nu när jag är ledig imorgon, tjoho! :)
/ Min vardag! /

All those fairy tales are full of shit, one more fucking love song i'll be sick.

Hej era äggstockar! Har jobbat, jobbat, jobbat senaste tiden, och det gör mig inte ett smack att kliva upp 5 på morgonen varje dag för att jobba till halv 12, (egentligen 12, men vi slutar alltid tidigare) för ingen har ens klivit upp ur sängen då, så missar inget. :) Skönt att bara komma hem och sola på ballen liksom, hihi. Dessutom blir det ju att jag pw'ar över en mil varje dag, vilket är så himla skönt! Sedan kör jag ju med hantlar hemma samt andra övningar, speciellt för mitt onda knä.. Så på den fronten känns det som jag fått ordning!
 
Nu hade jag tänkt att hoppa ner i plurret och sedan fixa mina tånaglar och måla dem fina! 
 
En suddig bild av mina naglar med ljusrosa bas och med blå "dip dye". Arbetströjan på!
/ Min vardag! /

Gillar inte nya blogg.se!

Hej på er! Måste bara säga att jag har ätit världens godaste fetaostsallad nu i två dagar som jag är helt beroende av, kan äta det som snacks för det är så gudomligt gott!! Anyway, idag körde jag igenom min andra arbetsdag på Jamtli som lokalvårdare a.k.a städare, och jag trivs jättebra! Vi är ett skönt gäng och jag kan säga redan nu att jag aldrig skulle trivts så bra om jag inte hade haft Diddi, dagarna går ju fortare när man har roligt! Annars är det ett väldigt slappt jobb och idag har vi mest gått runt på Jamtlis område, museet och suttit i fikarummet och flamsat haha.
 
Har dessutom inga problem att stiga upp på morgonen heller, tycker det är så himla skönt att vara uppe tidigt och verkligen ta vara på dagarna. Som igår när det var jättefint väder, då var vi ute mest hela tiden och vi slutar ju 12 varje dag, så då var det bara att åka hem och sola, hur sköna dagar är inte det?? Dock var det ju skitväder idag, men det fick vi ju mest spendera inomhus. Men imorgon skulle det väl vara fint? Och finare skulle det bli på fredag på midsommarafton! :) 
 
Förresten, fan vad jag inte gillar nya blogg.se. Kan ju vara för att jag gillar att vara kvar i det "gamla, vanliga" istället för att byta upp sig hela tiden, när 4/5 av sådana gånger bara blir sämre.. Vanesak antagligen!