/ Min vardag! /

Streeeess

Idag gick jag på skolan, och direkt efter vart det praktik. Sista dagen jag var där, så fick massor av kramar, beröm och presenter hehe. Så himla goa! Saknar dem redan, men kommer absolut hälsa på dem när jag är i stan! 
 
Nu har jag dock massa uppgifter som jag måste ta itu med, tar de aldrig slut?!?! Det enda jag gör är att plugga om dagarna känns det som, uh..! Det jag har kvar är APL stresshanteringsprogram, historiauppsats, 3 kapitel i matte, stretchprov, logga i mitt stresshanteringsprogram, frågor från stresshanteringen och till sist två naturkunskapsprov....... Sedan lär de väl bygga på en massa mer innan sommarlovet, hur fasen ska jag hinna alltså?? Nåja, challenge accepted!!
 
/ Skönhet/Tips /

Life belongs to those who appreciates it

Efter en supermysig helg hos min farfar, så är jag nu hemkommen och ska snart ägna mig åt lite girlstuffs! Tänkte krypa ned i ett bubbelbad med mask och hårinpackning, massa tända ljus, en härlig smoothie och kika på någon serie - is there anything better than that when you need to recover? Haha don't think so!
 
Tänkte därefter också lacka mina naglar och tår i någon söt färg, dock är beslutångesten stor när det gäller valet av färg... Får ole dole doffa!
 
/ Kläder/Inspiration/Shopping /

Beställt!