/ Min vardag! /

Filmkväll med mois!

Drar över till min granne, Moa snygging & har filmkväll där! :) Något borde jag ju få unna mig även fast jag är sjuk, umgicks ju inte med någon alls i helgen så..! Att sitta hemma en helg, utan vänner eller pojkvän, är bland det värsta som kan ske enligt mig! :O Haha ibland är jag en riktig tönt, abstinens efter umgänge, märks att jag fortfarande är mycket ung! (Men det bjuhr jag på, hihi) ;)

En gammal bild på Moa & mig! :)
/ Min vardag! /

Undefined

Blev en sjukisdag idag, har så grymt ont i halsen :( Så nu står te-kokaren på högvarv! Det som känns uschigt är att det är jättefint väder ute, & här inne sitter jag..! Well, fick trösta mig med att beställa hem lite kläder istället ;) Visar när hämtat ut dom!

Nu tänkte jag passa på att måla naglar & tånaglar, har ändå inget bättre för mig! :)
/ Min vardag! /

Städat rummet!


Kanske det jobbigaste jag har gjort på länge! :O Har en benägenhet att alltid skapa kaos i mitt rum, & jag vet att det kommer ta minst en dag innan det är lika stökigt som innan jag städade! :( Så egentligen, vad är dealen med att städa detta rum? Det är ju ändå magneter i golvet som drar till sig allt som egentligen inte ska vara där.

Nu vill jag flytta & införskaffa mig nya möbler, tapetsera till något som känns hemtrevligt för mig etc.. Håller ju faktiskt på att söka lägenhet med min mamma, så hoppas så innerligen att det kommer upp något snart för nu är jag less på denhär lägenheten.. Har ju trots allt bott här i 15 år.. Det jag kommer sakna här, är min skrubb som jag i flera år viljat göra om till en 'walk in closet' eftersom att den är perfekt till det! ;) Men det känns så bortkastat att börja med något sånt nu när vi ändå snart ska flytta, antar jag. :( Justnu använder jag skrubben till en myshörna, så det blir som två rum i ett! :) Brukar sova där ibland på en madrass, faktiskt mysigt för det blir ju kolsvart där inne utan fönster! Får hoppas att det finns något liknande i det nya vi flyttar till, eftesom vi söker något i dessa områden. :)