/ Min vardag! /

Uppdatering, wih0.

Som ni kanske ser på bilden så började min utväxt gå lite över styr, så jag färgade det. Självklart blev det jättemörkt & jag är jätte onöjd. Så när mitt hår fått vila lite så tänker jag köra på någon jävla blondering så att mitt hår blir i liknelse med min utväxt, skulle passa mig utmärkt faktiskt, vilket jag kom på EFTER jag färgat dethär pisshåret. Well, vad gör man?


& tänk inte på rövrummet, bye.
/ Min vardag! /

Ser man på!

Nu tror jag att plattformen börjat blivit lite bättre! Det som är mindre bra är att min kamera börjat gjort sitt sista vilket vi inte gillar. :(

Har precis gjort iordning mig en drink som innehåller vaniljyoghurt & vaniljglass, riven äpple, fruktkött från en apelsin, vita flingpuffar som smakar kokos & en släng av vanilj & till sist kanel! Hur gott som helst :D Kände att jag inte orkade göra iordning någon lunch/middag idag, så det fick det bli! För det sista jag skulle leva på är iallafall massa mackor..
/ Min vardag! /

Åh, helt underbart väder!

& ska jag vara helt ärlig så trivs jag kanonbra i lilla österund under sommrarna, det är faktiskt rätt fint ändå! :) Folket blir så mycket gladare här när det är fint väder (eftersom att vi inte är så vana med det) & då sprids glädjen över från person till person vilket gör ens dagar så betydligt bättre! :)

Det är huuur varmt som helst & vill inte sitta inne nu, så jag ska nog ut på en prommenad till ica med mig själv, köpa en piggelin eller något! ;)