/ Min vardag! /

förköle utta pörskan

Eh ja, jag är har alltså en förkylning från helvetet. Känns som snoret har invarderat och hjärnan ligger och simmar i det, usch. Detta har fan legat latent under en längre period (typ enda sedan sensommaren..?) och nu har det brytit ut ordentligt. Aja, måste väl ändå bli fri den helt när jag äntligen blir frisk hoppas jag. Speciellt kul var det iallafall när jag fick mega-hostattacker på ett fullproppat tåg, fick blickar som om jag hade aids eller nåt, haha. Tråkigt dock att det skulle hända nu när jag har lov = alla mina storslagna planer går i kras, uh. Får bara hoppas istället att jag är på benen tills på fredag då jag ska ut och fira Halloween med lite goa vänner. Sen kommer ju S imorgonkväll också och stannar över helgen, vore ju lite trevligt att inte vara ett infekterat träsktroll då liksom, hehe. 
 
Och ska det gnällas ska det ju göras ordentligt, ellerhur? Fick nämligen inte min fulla lön denna månad, så ringde och pratade med chefen och då hade hon missat några pass tydligen. Men dom resterande cashen skulle jag få på nästa lön, men det förlorar ju jag på?! Dessutom hade jag räknat med dessa pengar, men det kunde ju jag fetglömma. Bad också om lönespecifikationer för varje motsvarande månad som jag inte heller har fått, herregud. Dax att checka hur mycket jag säkert blivit snuvad på... Oj, glömde jag berätta om att praktiken i Storhogna inte blir av pga en mindre skön människa klantade till det också? Well, there I said it.
 
Nåväl, nu har jag proppat alvedon, te med honung, nyponsoppa, resorb och c-vitamin. Ja, jag är desperat efter tillfriskning. Nu återstår bara ett äckligt varmt bad så jag får svettas ut skiten, samt hinka mer vatten. KULT.
 
Så här pepp är jag på livet just nu